Over Eunomia

Wat is een ondernemingsloket?

Een erkend ondernemingsloket is een private organisatie, erkend en gecontroleerd door de Federale Overheidsdienst Economie. De ondernemingsloketten betekenen een belangrijke stap voorwaarts in de administratieve vereenvoudiging voor startende en gevestigde ondernemingen in België.

Dank zij de ondernemingsloketten kan je de meeste administratieve formaliteiten tegelijk op één plaats laten vervullen: inschrijving, wijziging of schrapping bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsnummer, vestigingsreglementering (enkel in Brussel en Wallonië), BTW-inschrijving, leur- of kermiskaart, allerlei vergunningen, neerlegging van akten bij de Ondernemingsrechtbank, inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds en/of een sociaal secretariaat, en veel meer.

Wie is Eunomia?

Eunomia Ondernemingsloket is een VZW, opgericht in 2003 door 4 partners, waaronder 2 sociale verzekeringsfondsen, één sociaal secretariaat en één middenstandsorganisatie. Andere organisaties werken met ons loket samen.

Voordelen van Eunomia

Het uniek samenwerkingsverband waaruit Eunomia is gegroeid biedt tal van voordelen:

Waar vind je Eunomia?

De kantoren van de 4 stichtende partners en van de geassocieerde organisaties vormen de officiële zetels van het ondernemingsloket Eunomia. Zij kunnen je rechtstreeks en onmiddellijk inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en vervullen alle andere aanvullende formaliteiten voor jou.

Maar we beschikken ook over tal van entry-punten en meewerkende accountants, boekhouders, fiscale raadgevers, bankagenten en andere tussenpersonen die jouw aanvraag snel laten verwerken door Eunomia.

Zo is Eunomia aanwezig in geheel België, ook dicht bij je deur.

Eunomia vzw
Kolonel Bourgstraat 113
1140 Evere
KBO 0859.756.332 
BTW BE0859.756.332